infoversum

 Prachtig en verbazingwekkend hoe dit gebouw er iedere keer weer anders eruit ziet. Andere kleur lucht, andere view.Letterlijk een oog op “Form Follows Function” EN op “duurzaamheid”. Laten we hopen dat, net als destijds bij de Eiffeltoren, het voornemen van tijdelijkheid komt te vervallen – ook al is het bouwwerk goed recyclebaar!

Jan

infoversum

 state of the art building – het crossing border theater infoversum, droom van sterrenkundige Edwin Valentijn, heeft een futuristisch en dito functie. 

bouwwereld

infoversum

Fantastisch, wat een inspirerend gebouw! Wat is het heerlijk om te zien dat wij in Groningen ook het talent, durf, kennis, kunde en creativiteit hebben om zo een gebouw te ontwerpen en te bouwen. Talent verloochend zich nooit. Een prijswinner bij uitstek.

Willy

boswoning

29 maart 2014

Verrassend en leuk om ons huis op jullie site aan te treffen. We wonen er nog steeds met veel plezier.

Henk
essenzo.nl

staalwoning

19 december 2011

Wat een fantastisch huis lijkt me dat. Bravo voor zo’n ontwerp, eindelijk eens iemand die durft af te stappen van de traditionele bakstenen. En wat ik nog veel belangrijker vind, is de energiebesparing. Ontwerp snel een huis wat voor de grote massa betaalbaar is! Waarom wordt er nog niet gebouwd met dakbedekking met geïntegreerde zonnecellen, dat zou verplicht moeten zijn. Voor mij is dit huis niet meer bereikbaar, ik ben 68, maar al heel lang kijk ik uit naar dit soort initiatieven.

Tanny

modern world

Eindelijk weer eens een wending aan de traditionele bouwvormen! Ziet er heel aardig en beslist futuristisch uit en ongetwijfeld is er een massa inzet nodig geweest om zo’n ontwerp zo functioneel mogelijk te maken. Een demontabel verplaatsbare woning; het klinkt bijna als een soort super camperachtig geheel maar in dit geval ben ik erg nieuwsgierig hoe het er in de praktijk zal gaan uitzien en hoe het zal zijn gesteld met de functionaliteit van het geheel? Wat vooral belangrijk zal zijn is, hoeveel tijd er mee gemoeid gaat om een dergelijke woning te dé- en tevens te monteren? Het wachten is dus eigenlijk op een showmodel; eventueel op tournee? Wens U buitengewoon veel succes toe met dit levensvatbaar project! 

Peat

Direct bellen +31 50 311 29 22