3D model als maquette

Al in een vroeg stadium kunnen de ruimtelijke kwaliteiten worden beoordeeld dankzij maquettes. In ons eigen maquetteatelier maken we maquettes voor ons zelf maar ook voor derden.

Afbeelding2 025P1030046DSCF4690

maquettes voor derden

Martiniplaza in Groningen:
De Martinihal wilde uitbreiding. Grootste plannen voor het nieuwe Martiniplaza. Henk Stiekema maakt het ontwerp. Om het project te visualiseren heeft de de opdrachtgever een maquette in opdracht gegeven.

De Rijks Hogere Burger School in Groningen
In het hart van de Groningse Hortusbuurt staat de voormalige Rijks Hogere Burger School (HBS). Deze Groningse HBS werd in 1864 opgericht, en was daarmee de eerste Rijks Hogere Burger School van Nederland. In de ruim honderd jaar dat de school heeft bestaan, bracht hij tenminste twee beroemdheden voort. Pieter Roelf Bos (1847-1902), de maker van de Bosatlas, doceerde aan de school. De latere Nobelprijswinnaar Heike Kamerlingh Onnes (1853-1926) had er les.

Uitvindersbuurt in Ede
Woningbouwvereniging Woonstede werkt in samenwerking met de gemeente aan vernieuwing van de Uitvindersbuurt. De Uitvindersbuurt is gelegen in Ede Zuid tussen de Nieuwe Maanderbuurtweg, de Verlengde Parkweg, de Doornlaan en de Zanderijweg. De woningen voldoen bouwkundig niet meer aan de eisen van deze tijd en worden allemaal gesloopt. Dit heeft grote gevolgen voor de buurt en haar bewoners. De huurders van de te slopen woningen moeten namelijk op tijd en op een goede manier een nieuwe woning vinden. Het is niet mogelijk zoveel woningen in één keer te slopen en aan al deze huishoudens in één keer vervangende woningen aan te bieden. Daarom zal de sloop in fasen plaatsvinden.

maquette23

digitaal 3D model

Direct bellen +31 50 311 29 22