27 november 2017 jack

Archiview in expertpanel “het bouwen van de toekomst”

Smart’ is tegenwoordig een veel gebruikt begrip. Zo ook in de bouw; smart cities, smart buildings, smart materials, smart constructions. Maar wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk?
Op 7 december aanstaande wordt voor ondernemers binnen bouw- en installatiebedrijven een inspirerend programma aangeboden. In dit programma kunt u kennis nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwkolom. Ontdek welke uitdagingen u tegen kunt komen en wordt geïnspireerd door voorbeelden uit de praktijk en de verschillende testfaciliteiten die de locatie biedt.

Keynotespreker Jan Willem van de Groep, welke onlangs een plek in de Duurzame Top 100 wist te bemachtigen, zal ons meenemen in zijn ideeën over de bouwkolom en de grote vraagstukken die op ons afkomen. Tijdens een paneldiscussie zullen ook uw vragen aan bod komen en zal u in gesprek gaan met verschillende partijen.

Tijdens ‘het bouwen van de toekomst’ zullen TNO, de RuwBouw groep, Archiview en Circulair Fryslân met elkaar in gesprek gaan op gebieden als energievoorzieningen, circulair bouwen, het aardbevingsprobleem en vele meer.

Bouwe de Boer, Rolf Koops en EnTranCe zullen ons meenemen in de verschillende actuele onderwerpen die in Noord Nederland spelen.

Om 18.30 uur bieden wij u de mogelijkheid om aan te sluiten bij een rondleiding op de inspirerende locatie bij Building, de Energy Barn en Heathouse welke allemaal te vinden zijn in het Zernike Park. Ook zal er gezorgd worden voor een hapje en drankje achteraf.

 

 

 

Hierbij aanwezig ?

Meld je aan! https://bit.ly/2z4ihW4

 

Tagged: ,
Direct bellen +31 50 311 29 22