Een schuurhuis achter de bestaande woning.

Een bijzondere ontwerpopgave kan je dit project wel noemen. Het project begon met de verbouw van de bestaande woning met als tweede fase de schuur. archiview heeft het ontwerp en de aanvraag in nauwe samenwerking met de opdrachtgever geregeld. De opdrachtgever wilde alle werkzaamheden in eigen beheer doen en als er weer een volgende fase in de verbouw aankwam dan gingen we om tafel zitten om de volgende stap te zetten. Echte discussies aan de keukentafel. Een in spierend proces waarbij de opdrachtgever aangeeft wanneer wij weer een bijdrage kunnen leveren.

Nadat het voorhuis gerenoveerd was was het tijd voor de schuur. Al denkend over de mogelijkheden wilden we de schuur wel overeind houden en daarin gaan bouwen. Dit leek niet mogelijk en daarom is er een schuurhuis ontworpen. Een grote ruimte met een volume voor de slaapkamers en de nevenfuncties. De houten spanten hebben nog wel een relatie met het schuurhuis en gedeelte van de schuur laten we ook in tact. Het zinken dak maakt de relatie met het schuuruiterlijk.

Kenmerken:
– hoge isolatiewaarden
– biobased

Passion leads to design, design leads to performance, performance leads to success!

©archiview all rights reserved

tevredenheidsverklaring / satisfaction statement 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
de vries

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

de vries 53.110604, 6.361814

opdrachtgever / client:
fam. De Vries

architect:
Jack van der Palen

medewerkers:
Martin Runau

constructeur / engineer:
Ab Nanninga

aannemer / contractor:
eigen beheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct bellen +31 50 311 29 22