Optopping op een bijzondere plek in Groningen.
Op een bijzondere locatie in Groningen is het plan gemaakt voor een optopping. Het is opgebouwd als een doos met openingen aan de voor en achterzijde. In deze opening zijn de terrassen geprojecteerd. Elk met een ander beeld en sfeer. Het grote brede terras geeft beeld op de A-kerk en het oude Groningen. De achterzijde geeft zicht op het dakenlandschap van de binnenstad. Een bijzonder beeld. Aan de voorzijde ligt de “doos” iets terug zodat de gevel tot zijn recht komt. Aan de achterzijde hangt hij over. Hierdoor ontstaat op het niveau eronder een intieme plek van oudheid en nieuwe materialen.

 

Passion leads to design, design leads to performance, performance leads to success!

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

Exif_JPEG_PICTURE

© archiview all rights reserved

tevredenheidsverklaring / satisfaction statement

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
optopping schlotz

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

optopping schlotz 53.217007, 6.559052

opdrachtgever / client:
r. Schlotz

plaats / location:
groningen

architect:
jack van der palen

medewerkers / co-workers:
martin runau

constructeur / engineer:
ronald wierenga

calculator / quanity surveyor:
wim hofman

aannemer / contractor:
de boer

fotograaf / photographer:
jan h. de boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct bellen +31 50 311 29 22