Je wilt een kantoor aan huis maken. Als de kavel te klein is om een gebouw te plaatsen dan gaan we maar op de garage was de gedachte. Maar hoe doe je dat en hoe maak je dan de verbinding met de woning?

De woning is een 2-kapper en moest uitgebreid worden met een kantoor op de garage. We hebben gezocht naar een hedendaagse uitstraling en een verbindende factor. De oplossing was een structuur die over de garage heen gezet is. De structuur die een raster-uitstraling heeft wordt ingevuld met elementen. Hetzij een dicht element of een glaselement. Zo zet je de structuur in het raster door. Een trap aan de voorzijde geeft toegang aan een galerij die aan de voor- en tuinzijde is geprojecteerd. Diezelfde galerij loopt vanuit de tuinzijde door naar de woning op de eerste laag. Hierdoor ontstaat een brugfunctie naar de woning.

De heldere open structuur geeft rust in de omgeving en heeft een hedendaagse uitstraling.

©archiview all rights reserved

 

You want a home officebuilding. And if the lot is too small to place a building then we go to the garage was the idea. But how do you do that and how do you connect to the house?

The house is a double house and had to be expanded with an office in the garage.We looked for a contemporary look and a unifying factor. The solution was a structure that was put back on the garage. The structure is a grid appearance filled with elements. Either an element or a closed window. So put the structure in the grid by. A staircase at the front gives access to a gallery at the front and side garden is projected, the same gallery is from the garden by the house on the first layer. This creates a bridge to the house.

The bright open structure gives peace in the area but has a contemporary look.

©archiview all rights reserved

tevredenheidsverklaring / satisfaction statement

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
kantoor aan huis

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

kantoor aan huis 53.232024, 6.590166

 

opdrachtgever / client:
bastiaans

plaats / location:
groningen

architect:
jack van der palen

medewerkers / co-workers:
nathan woud

fotograaf / photographer:
jan h. de boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct bellen +31 50 311 29 22