Achter de bestaande woonboerderij is in de schuur het kantoor voor Bos&Bos gevestigd. Door de expansie van het bedrijf is dit te klein geworden.

Het plan is om achter de woonboerderij een kantoor met uitzicht op het landschap te maken. Het ontwerp is een open ruimte met een verdieping hangend in de ruimte. De opbouw van het gebouw is een dak van Kalzip als element op het achterhof. In het dak worden openingen gemaakt voor licht en de entree. Op de westzijde is het dak volledig bedekt met zonnepanelen.

kenmerken:
– hoge isolatiewaarde
– zonnepanelen
– warmtepomp
– all electric

© archiview all rights reserved

tevredenheidsverklaring / satisfaction statement

gerelateerde projecten / related projects
Frans Maas Waddinxveen

publicaties / publications

gevel 2 gevel 4 gevel 5 interieur 1

 

 

 

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

  53.207935, 6.604371

 

opdrachtgever / client:
bos&bos

architect:
Jack van der Palen

constructeur / engineer:
Ab Nanninga

bouwfysica / engineer:
Kroon

materiaaladvies:
infodubo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct bellen +31 50 311 29 22