Wonen op een laag in een heuvellandschap

Bouwen op een kavel in Portugal heeft altijd een uitdaging. De kavel ligt op een berg. Het plateau waarop de woning gebouwd gaat worden is redelijk vlak.

De woning is zo ontworpen dat alle ruimtes zijn gericht op de tuin met zwembad. De woonkamer met daarboven de masterbedroom manifesteert zich als hoofdgebouw. De vleugel met de andere slaapkamers en hobbyruimte zijn gericht op de binnentuin.

De woning benader je door een anonieme gevels die zich manifesteert als twee blokken waar tussen je doorgaat naar de entree. Na de entree opent de woning zich met fraaie uitzichten in het landschap en de tuin.

© archiview all rights reserved

tevredenheidsverklaring / satisfaction statement

 

 

Living on a layer in a hilly country

Building in Portugal has always been a challenge. The plot is located on a mountain. The plateau on which the House is going to be built is relatively flat.

The House is designed so that all areas are aimed at the garden with swimming pool. The living room with the master bedroom above it manifests itself as main building. The wing with the other bedrooms and hobby room are focused on the interior garden.

You approach the House by an anonymous facades which manifests as two blocks where between continuing to the entrance. After the entrance opens the accommodation is with gorgeous views in the landscape and garden.

 

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
woning alves

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

woning alves 41.369031, -8.405819

opdrachtgever / client:
fam. alves

plaats / location:
aves portugal

architect:
jack van der palen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Direct bellen +31 50 311 29 22